Majoitu tunnelmallisesti Sypressissä

Sypressissä on mahdollisuus yöpyä kotimajoituksessa 2-5 hengen huoneissa, joissa osassa oma wc & suihku sekä minikeittiö. Minikeittiössä on jääkaappi, liesi/hella, kahvin- ja vedenkeitin. Astiasto kuuluu keittiöön. Myös yhteinen oleskelu- ja ruuanlaittotila on käytettävissäsi aamiaisajan ulkopuolella klo 11-07 aikana. Jääkaappi on käytössä asiakkaille koko oleskelun ajan.

Kaikkiin huoneisiin olemme varanneet kylpytakit asiakkaiden käyttöön. Lisäksi kaikissa huoneissa on tv ja langaton internet-yhteys.

Halutessasi saat myös aamiaisen. Buffet-aamiainen tarjoillaan asiakkaan toivomana aikana kello 8-11 välillä.

Myös muualla majoittuvat ovat tervetulleita aamiaiselle hintaan 12€ / henkilö. Mielellään etukäteisvarauksella.  HUOM: Tarvitsemme tiedon erikoisruokavalioista vuorokautta ennen.

Otamme mielellään vastaan myös lapsiperheet ja olemme varanneet lapsille leluja niin sisäleikkeihin kuin myös ulos. Sypressin pihamaalla on pieni hiekkalaatikko ja ulkopelejä. Myös aikuisille löytyy ajanvietteeksi  mm. lautapelejä ja pelikortteja.

Catering-palveluita eli täyshoitoa tarjoamme majoittuville tai koulutuksiin osallistuville ryhmille (minimi 10 henkilöä).

Kotimme on savuton, mutta tupakoiville asiakkaillemme löytyy ulkoa tupakointialue.

Lemmikkieläimet ovat sydämellisesti tervetulleita. Lemmikeistä perimme 10€ riippumatta lemmikkien lukumäärästä.

Huonehinnat: 100 -160€ / huone riippuen majoittujien lukumääristä. Lisätietoja huoneista ja huonehinnoista voi tiedustella suoraan Sypressistä puh. 040-7187486 tai varaamalla huoneen booking.com palvelusta. Löydät meidät sieltä hakusanalla "Bed & Breakfast Sypressi".