Rentouttava Hot Stone -kiviterapiahoito rauhoittaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Mieli tasapainottuu ja ajatukset irtautuvat arjesta, kun lämpimät, sileät kivet liukuvat iholla hellästi hieroen hoitavalla hierontaöljyllä. Hoidon jälkeen iho tuntuu ylellisen pehmeältä, sileältä ja kimmoisalta.

Lämpimillä kivillä stimuloidaan kehon energiapisteitä ja vartalolle annetaan näin mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Lämmin olo säilyy pitkään hoidon jälkeen. Kivillä hierottaessa lämmön vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen asti. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää hierontaa tehokkaammat.

Hot Stone-hoidon vaikutukset lymfakierrossa vilkastuttavat kuona-aineiden poistumista, lihaksissa liikelaajuus lisääntyy ja lihaksen elastisuus tehostuu, hermosto rauhoittuu, verenkierto lisääntyy, sisäelimissä toiminnot tasapainottuvat ja sisäiset toiminnot rauhoittuvat hermoston kautta.

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Kiinalaisen lääketieteen edustajat uskoivat kivien ja ruumiin yhteenliittymään. Vuosituhansia kivillä on hoidettu Egyptissä ja muinaisessa Roomassa. Myös Etelä-Amerikassa on hyödynnetty kivien parantavaa voimaa.

Nykyhierojat näkevät kivet työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen kokonaistilan.

 

Hinta: 90€ (110 min)

hotstone-kiviterapia hoitola Sypressissä