Aromaterapiahieronta on lempeää ja rentouttavaa hierontaa, jossa käytetään hyväksi kasvin eri osista saatavia eteerisiä öljyjä. Aromaterapialla voidaan tasapainottaa verenkiertoa, aineen­vaihduntaa ja hormonitoimintaa. Koska aromaterapia vaikuttaa suotuisasti myös mieli­alaan, sillä hoidetaan mm. stressiä, masentuneisuutta, unettomuutta ja hermostuneisuutta.

Aromaterapia perustuu kasvin eri osista saataviin eteerisiin öljyihin, joilla aktivoidaan ihmisen fysiologisia toimintoja ja tunne-elämän tasapainoa.

Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä hajuaistin että ihon välityksellä. Ne imeytyvät tehokkaasti ihon läpi elvyttäen samalla pintaverenkiertoa ja kiihdyttäen soluaineenvaihduntaa. Aromaattiset öljyt säätelevät ja tasapainottavat myös mm. verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa. Ne ovat myös voimakkaasti antiseptisia ja aktivoivat immuunipuolustusta.

Aromaterapiahieronnassa eteeriset öljyt imeytetään kehoon erityisten hierontaliikkeiden avulla. Aromaterapeuttinen hieronta on lempeää ja rentouttavaa. Se perustuu suurelta osin siveleviin ja pehmeisiin liikkeisiin, mutta myös lymfaterapian kaltaisia pyöreitä pumppaavia liikkeitä voidaan käyttää tehostamaan eteeristen öljyjen vaikutusta.

Hoidossa käytetään kahden tai useamman eteerisen öljyn sekoitusta, joka aina valmistetaan yksilöllisesti henkilön mielialan ja fyysisen oirekuvan mukaan.

Aromaterapiahieronta kestää noin puolitoista tuntia, jonka aikana käsitellään koko keho. Myös osahieronta on mahdollinen

 

Hinta: 80 € (90min)

aromaterapia hoitola Sypressissä