Hoitola & Majoitus Sypressi, Mathildedal

In English

Hierontahoidot

Tervetuloa hoitola Sypressin rentouttaviin hoitoihin kiireettömään ilmapiiriin!

Aromaterapiahieronta on lempeää ja rentouttavaa hierontaa, jossa käytetään hyväksi kasvin eri osista saatavia eteerisiä öljyjä. Aromaterapialla voidaan tasapainottaa verenkiertoa, aineen­vaihduntaa ja hormonitoimintaa. Koska aromaterapia vaikuttaa suotuisasti myös mieli­alaan, sillä hoidetaan mm. stressiä, masentuneisuutta, unettomuutta ja hermostuneisuutta.

Modernin vyöhyketerapian hoitomenetelminä käytetään perinteistä sormipainelua sekä vyöhyke­rata­hierontaa. Modernilla vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia mm. niska-, hartia-, selkä- ja iskias- tyyppisissä vaivoissa. Myös erilaiset vatsa- ja suolisto-ongelmat ja hormoni- toimintavaivat on usein voitu hoitaa. Stressi on myös eräs tavallisimmista vyöhyke­terapeutille tulon syistä; stressi on merkki kehon häiriötilasta, johon vyöhyketerapia on tehokas hoitomuoto.

Perinteinen hieronta keskittyy lihasjännityksien ja lihaskireyksien laukaisemiseen. Hoitoajat vaihtelevat 30 min - 120 min. Tällöin voidaan käsitellä joko koko keho tai tehdä tehostettu osahieronta ongelma-alueelle.

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava, lempeä ja tehokas hoitomuoto. Siinä keskitytään pään alueen hierontaan erilaisilla tekniikoilla, mutta hieronnassa käydään läpi myös käsivarret, niska ja hartiat sekä kasvot ja korvat. Intialainen päähieronta kiihdyttää aineen­vaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, mieli virkeä ja ajatukset seesteiset kuin virkistävän yöunen jälkeen.

Rentouttava Hot Stone -kiviterapiahoito rauhoittaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Mieli tasapainottuu ja ajatukset irtautuvat arjesta, kun lämpimät, sileät kivet liukuvat iholla hellästi hieroen hoitavalla hierontaöljyllä. Hoidon jälkeen iho tuntuu ylellisen pehmeältä, sileältä ja kimmoisalta.

Rauhoittavan musiikin soidessa taustalla on hoitokokemus kaikissa näissä hoidoissa erittäin rentouttava. Tervetuloa kokemaan hoitojen vaikutus kiireettömään ilmapiiriin!

Myös lahjakortteja!

Ajanvaraukset Tarja Aho
tarja.polonen@sypressi.fi
puh. 040 718 7486
Vastaanotto Matildan Puistotie 6, Mathildedal
ja Salon keskustassa
Kauneushoitola Rosmarinuksen tiloissa, Asemakatu 7.